Hjem (home page Danish)

Avno_logo_site_ny3

AVNØ HØJSKOLE

et udviklingslaboratorie for en bæredygtig fremtid

Udforsk stedet

Skab en positiv forandring i dig selv og i verden

Bliv elev på Avnø højskoles SUNDHED & LIVSGLÆDE kursus

Det består af enkeltstående basis moduler efterfuldt af projektperioder

Aktiver dine selvhelbredende kræfter

Skab en sund livsstil. Lær at designe en kost, der fungerer for dig! Vigtigheden af ​​bevægelse, fysisk aktivitet og vejrtrækning.

Vejen hjem er vejen frem

Lær at håndtere stress, tankemylder og besværlige følelser og skab overblik og retning i livet med enkle værktøjer til refleksion, transformation og mindfulness.

Permakultur & design principper

Permakultur handler om at designe en “permanent kultur”. Når først principperne er forstået, kan de bruges til at designe ethvert livsområde.

Dit projektforløb starter med et basismodul. Ind i mellem basismodulerne integreres det, du har lært i basismodulet direkte gennem arbejde i din projektgruppe og indirekte gennem deltagelse i skolens øvrige aktiviteter. Projekt forløbet kan vare 2-40 uger og omfatte et eller flere basismoduler.

Start datoer forår 2021 (forbehold for Corona): 7 april, 30 april, 13 maj.

STRUKTUREN I SUNDHED & LIVSGLÆDE FORLØBET OG SKOLENS ØVRIGE AKTIVITETER

Basismodulerne kan tages enkeltstående eller i sammenhæng med det tilhørende projektforløb.

FIND UD AF MERE

Vores spirende økosamfund er dit læringsrum

Vi er i færd med at opbygge et økosamfund, Oasis Ecovillage, bestående af højskole, bofællesskab og grønne social økonomiske virksomheder, som vi håber vil blive et af de mest inspirerende grønne hot spots i verden.

Da Avnø højskole således er en integreret del af økosamfundet, vil du som elev på højskolen blive inviteret ind i fællesskabets daglige gøremål, kulturelle aktiviteter og iværksætteri.

En process, der udvikler din evne til at deltage aktivt i opbygningen af et inkluderende og bæredygtigt samfund – samtidig med at den selvfølgelig også udfordrer og stimulerer din viljestyrke.

LÆS MERE OM OASIS PROJEKTET

Sammen skaber vi en bevægelse

Hele vores filosofi er grøn, vi underviser ikke kun i at gøre en forskel i verden – Vi gør det!

Vi er i tråd med tidens behov. Vi engagerer os aktivt i at styrke elevernes evne til at identificere de elementer, der skal ændres for at optimere deres egen livskvalitet samtidig med at de nuværende globale udfordringer forandres til muligheder.

En omstilling til en livsopretholdende model, hvor mennesker gennem at kopiere naturen og naturlige cyklusser genfinder SUNDHED & LIVSGLÆDE!

Det hele hænger sammen. Omstilling og handling er nødvendig på alle områder af livet: Sundhed, selvværd, relationer, karriere, klima og økonomi.

Bliv nutidens og fremtidens ledere

Avnø Højskole er for mennesker som vil gøre en positiv forskel

• Vil du have et rigere liv og finde din unikke måde at gøre en positiv forskel på?
  • Ønsker du at helbrede dig selv og bidrage til at helbrede planeten?
  • Ønsker du at tjene til livets ophold ved at arbejde med det, du elsker at gøre og leve et originalt liv?
  • Ønsker du at være en “change-maker” – og arbejde for en bedre verden?

Vi støtter dig i at øge din selvforståelse, få større jordforbindelse og blive mere åben for verden.

Sammen vil vi studere naturens orden, samspillet mellem mennesker og mellem menesker og natur, samt samskabe personlige løsninger, klimaløsninger og sociale innovationsprojekter.

Avnø højskole er et godt valg for dig der nyder at være i et internationalt miljø med særligt fokus på sundhed og bæredygtighed!

Ingen grøn omstilling uden omstilling på andre områder – Alt hænger sammen!