MØD VORES TEAM

Det, der forener os, er visionen og missionen i Oasis Ecovillage Project og viljen til at udvikle stedet og projektet sammen. Nogle bor på Avnø. Andre er eksterne. Vi har stadig plads til flere i vores team.

Kristiane Ravn Frost, Danmark

Efter 4,5 års matematisk økonomi på Århus Universitet gennemgik jeg i 1981 uddannelsen til makrobiotisk lærer og kost- og livsstilsvejleder i London. Siden da har jeg søgt at leve i overensstemmelse med naturens love og lykkedes med at ernære mig gennem at lave det, jeg synes er sjovt, nemlig at undervise.  Kost, livsstil og personlig udvikling.

Jeg var en af grundlæggerne bag Øst-Vest centret i Oslo. Jeg indså hurtigt at selvom kost- og livsstilsomlægninger gav folk fantastiske resultater, så holdt de fleste op med at praktisere det, så snart den umiddelbare krise var overstået. Det stod dermed klart for mig, at den største hindring i forhold til det paradigmeskift menneskeheden står overfor ikke er manglende viden, men manglende evne til personlig omstilling. Alligevel tog det mig dog 21 år at indse, at jeg gennem en dyb spirituel oplevelse som 23 årig havde fået en nøgle til at takle den nødvendige personlige omstilling. I 2001 designede jeg på baggrund heraf et effektivt og dybtgående selvrefleksions- og coachingsystem til personlig transformation. Det er i dag er kendt som Aima konceptet. Metoderne er ekstremt effektive, idet de forbinder krop, psyke og sjæl og skaber dybtgående resultater, som mennesker ofte oplever som mirakuløse.

Jeg er en af grundlæggerne af Oasis Ecovillage og har siden 2016 uddannet mig indenfor Ecovillage Design, Permakultur design og sociokrati og deltaget aktivt i økosamfundsbevægelsen i Danmark og Europa.

Grundlægger og forstander
Indre omstilling, personlig udvikling, sundhed, kost, livsstil, sociokrati, tankestorm, permakultur, dyrkning

Lene Ezzaaf, Danmark

Personligt: Positiv, fleksibel, ansvarsbevidst og handlekraftig, med overblik og flair for det socialfaglige og undervisning. Jeg god til, hurtigt at skabe overblik, sætte mig ind i ny faglig viden, og fungere i omskiftelige rammer.

Erhvervserfaring:   1979-1996 :

                               Vikar på skoler, i børnehaver og fritidshjem

                               Omsorgsmedhjælper, Behandlingscenteret Næstved

                               Klubmedarbejder / leder i U.K. Hytten Fladså Kommune

                               1999- 2019:

                               Socialkonsulent / Leder af AM- projekt i Fakse Kommune (6 år)

                               Børnesagsbehandler i Møn (nu Vordingborg) Kommune (4 år)

                               Socialkonsulent, Socialkonsulenterne Aps. I Maribo, udlånt som:

        -Arbejdsmarkedskonsulent i Jobcenter (Match 4-5)

        -Visitator i Social og Handicap i Guldborgsund Komm. (3 år)

                              Handicapsagsbehandler i Ungeenheden, Ringsted Komm. 6.5.2011-

                              Visitator Psykiatri- og handicap, Vordingborg Kommune 3 år

                              Socialkonsulent, Jobafklaring, Næstved Kommune ca. 3 år

Kurser/videreuddannelse: Mange forskellige undervejs, bla. Arbejdsevnemetoden. Grundkursus i PAS-test (pædagogisk analysesystem). Anbringelsesreformen. KMD barn og voksen. Børnesamtalen. Funktionsevnemetoden. Derudover diverse indenfor psykologi, psykiatri (ADHD) og socialmedicin (hjerneskade). Samt indenfor sagsbehandling/jura, empowerment og IT.               

Videregående Uddannelse: Socialrådgiver fra Den Sociale Højskole 1999

Anden uddannelse: Praktikvejlederuddannelsen (socialrådgiver)

                                    Stort erhvervskørekort    

Grunduddannelse: HF1976 og  HH1992

                                   Folkeskole: Realeksamen 1972

Privat: Masser af livserfaring. Blandt andet er jeg mor til 3 dejlige (nu voksne) børn.  Jeg er enke, men har en kæreste, med hvem jeg deler mange gode oplevelser, blandt andet at holde og sejle en gammel træbåd.

Aktiv i lokalområdet, var tidligere bla. formand for idrætsforeningen i Bårse, og med i et lokaludviklingsprojekt i lokalrådene i Bårse-Beldringe, Lundby og Svinø.

Er nu bestyrelsesforkvinde i en landsdækkende forening og politisk aktiv i såvel lokal- som landspoliti, for Alternativet.

Jeg går til husflid, og når Coronaen slipper taget, vil jeg igen gerne dyrke svømning og gymnastik.

Hus og have tager også sin del af min tid, computeren mere end jeg vil være ved, og var der mulighed for, at have flere timer på et døgn, kunne jeg sagtens bruge, at være mere ude i naturen, motionere mere, læse mere, bruge mine kreative evner, se mere til venner m.m.

”Alternativt”: Stjernetegn: Stenbuk. Eneagramtype: 5. Tror på, at der må være mere mellem himmel og jord, end de fleste går og tror 😉

Livs- job- og karriereplanlægning

John Hollman, USA

Uddannet i regnskab og økonomi. Arbejdet som controller og ejendomsmægler for et husbygningsfirma i 6 år. Drev et produktionsfirma med racquetball baner, squashbaner og omklædningsskabe, primært til fitnessindustrien med 42 ansatte i 30 år. Deltidspensioneret, men sælger i øjeblikket racquetball og squashbaner i USA, fremstillet af nevøen. Handyman og også uddannet i kost, livsstil og permakultur.

Grundlægger,  bogholder, pedel

Pernille Jespersen, Danmark

Jeg underviser i yoga og er Samtalesalon facilitator.

 

Jeg står bag PernilleB Yoga og jeg har undervist i yoga siden 2019. Jeg er vild med det. Jeg har 400 timers uddannelse bag mig and still counting.

 

Jeg er meget nysgerrig på samspillet mellem krop og sind, så energimedicinske metoder, EFT, Traditionel Kinesisk Medicin o.lign. optager mig og jeg inddrager det gerne i min undervisning.

 

Jeg har for det meste en del energi, og bruger yogaen og meditationen til lade op og  som udviklingslaboratorium. Og for det meste er livet en fest.

 

Jeg er uddannet i yin yoga, hatha yoga, traume sensitiv yoga samt open flow yoga. Jeg  underviser mest i yin yoga og sensorisk yoga, hvor det i højere grad handler om, hvad du kan lære at mærke, frem for hvad du kan lære at gøre.

 

Når jeg ikke nørder yoga, arbejder jeg som leder, er mor til to stks seje voksne unge mænd, langtidsgift, bor ude på landet mellem Vordingborg og Næstved, er vild med naturen og med at rejse. Jeg er uddannet lærer, leder mm., men mest af alt bare menneske!

 

Som menneske er jeg nysgerrig, positiv, udviklingsorienteret og til tider ret utålmodig. Jeg er vild med passionerede mennesker med lys i øjnene. Jeg er vild med at udvikle, finde nye veje, inspirere og blive inspireret. 

 

Jeg er også Samtalesalon facilitator og synes det er fascinerende, hvad samtaler mellem mennesker kan bidrage med og inspirerende os til. Der er så meget læring i mødet mellem mennesker og i Samtalesalonen skal du blot læne dig tilbage og deltage i de samtaler der kommer forbi dig, lytte og bidrage. Samtalesalonens væsen giver berigende møder og røde kinder.

 

Jeg glæder mig til at møde DIG.

Yoga & samtale salon

Lone Viemose, Danmark

Mit navn er Lone Højgaard Viemose. Jeg er 40 år og mor til Hans Christian på 7 år og Solveig på 3 år. Jeg har en cand mag i Idéhistorie, filosofi og Moderne Kultur og Kulturformidling. Jeg bor i Vordingborg og arbejder på Læreruddannelsen på KB i København hvor jeg underviser i Almen dannelse, Kristendom og livsoplysning. Jeg holder meget af skønlitteratur og smuk natur. Og jeg ville ønske, at vi mennesker var bedre til at passe på den forunderlige og smukke natur der omgiver os.

Almendannelse og livsoplysning

Philippe fra Frankrig

Philippe fra Frankrig har udøvet Shiatsu siden 1980: en måde hvorved der lægges nænsomt pres på akupunktur punkter og medianer anvendt ved akupunktur behandling. Han har studeret hos Shizuko Yamamoto. Philippe har udviklet sin egen metode for at aktivere kroppens kanaler, kaldet meridianer, på en måde for at kombinerer lyd og håndflade på stedet på kroppen, der har brug for opmærksomhed

Shiatsu