Kurser

KURSER PÅ
AVNØ HØJSKOLE

Lange kurser

Sundhed, Livsglæde og Grøn livsstil
12 ugers kursus

Færdigheder til at leve et sundere, gladere og grønnere liv, bygge øko-fællesskaber og designe permakulturprojekter. Både PDC (permaculture Design) & EDE (Ecovillage Design Education) certifikat.

Aima Coach
Uddannelse

6 ugers kursus

Til alle der virkelig ønsker at hjælpe folk med at transformere deres dybt rodfæstede personlige problemer til kreativ energi.

Lange kurser

Smart have design

Vil du have en smuk have, der er i overensstemmelse med miljøprincipperne og som ikke kræver en stor indsats? Så er du landet det rette sted.

10 dage til 3 uger

Aktiver dine selvhelbredende kræfter

Din krop har en fantastisk evne til at helbrede sig selv under de rette betingelser. Den erstatter dagligt 300 milliarder celler. Lær at øge din livskvalitet, få mere energi og håndtere vægt og livsstilsygdomme.

PDC Permakultur Design Certifikat

Naturen og dens kredsløb bruges som model til at designe og skabe systemer, der opfylder menneskets og jordens behov.

Grønne færdigheder og sund livsstil

En uforglemmelig 10 dages sommerlejr, hvor du lærer grønne færdigheder på en sjov og praktisk måde og får en smagsprøve på en sund livsstil.

Korte kurser

Drømme Retreat: Jule Special*

Vores retreat er skabt til at være luksus for din sjæl. Vi tilbyder et 5-dages retreat over julen, hvor du har tid til at fordybe dig i dine drømme.

Madlavning for Sundhed og Livsglæde

En unik kombination af information, værktøjer, praktisk madlavning og måltider. Lær hvordan du får din mad til at fungere for DIG!

Vejen hjem
er vejen frem

En indre opdagelsesrejse, hvor du kommer i kontakt med din kerne og trin for trin guides til at opdage dig selv fra nye vinkler og skabe det liv, du ønsker.

Sociokrati, sam-skabelse og facilitator træning

Sociokrati bringer den kollektive intelligens i spil og skaber samarbejde  som folk oplever som sundt, styrkende og produktivt.

Kalender 2023

Januar 2023

Februar 2023

Marts 2023

April 2023

Maj 2023

Juni 2023

Juli 2023

August 2023 

September 2023

Oktober 2023

November 2023

December 2023

Januar 2024

Flere kurser er på vej 🙂